Välkomna till hotellets restaurang     
Vilt och Vegetariskt.

Bor ni på hotellet och vill äta i vår restaurang? Kom ihåg att boka bord! 
(Har ni bokat ett av våra hotellpaket eller  på något av våra event, bokas bord automatiskt) 


Kvällsmenyn är bokningsbar fredagar och lördagar kl 18,00- 20,00.

(Restaurangen är öppen till kl 21,30, köket stänger kl 20,00)
För boende på hotellet serveras menyn måndag - lördag efter överenskommelse. 
Söndagar är restaurangen stängd under lågsäsong.

Boka Bord

För att boka bord ring 044-911 41 eller klicka på knappen nedan och skicka ett meddelande.
Vi tar emot drop-ingäster vid mån av plats.
(Har vi inga kvällsbokningar startar vi inte igång köket, så hör av er om ni vill komma.)

Kommer du tillsammans med en hund? Inga problem!
Er hund är välkommen in i vår restaurang. 


Starta dagen med en god frukost!
På Breanäs dukar vi upp en frukost med hembakta frallor, gott pålägg, yoghurt, hemgjord müsli och mängder med färsk frukt och grönsaker.
Vi dukar upp för vår frukostbuffe:
Måndag - Fredag 7,00 - 9,00
Lördag - Söndag 7,30 - 9,30


På Breanäs vet vi hur ett Afternoon Tea ska se ut och smaka.
Det dukas upp scones, clotted cream, lemon curd, snittar, kakor, desserter.... ja, allt som ska till för att det ska vara riktigt bra!

Alla godsaker bakas, kokas, lagas och dekoreras här på hotellets restaurang av Ina, en av delägarna samt vår kock Silvia.


Breanäs Hotell är Kranmärkt!
Vi har friskt och gott vatten från egen brunn är på hotellet. Vi erbjuder både stilla och "mousserande" vatten till våra gäster från egen kran och har valt bort transporter och paketering.  


På "baksidan" av vårt hotell och restaurang ser du dem. Odlingslådorna. Här klipper vi våra kryddor, skördar våra tomater, vår squash, våra bär och andra grönsaker. Där finns även ett litet växthus för de lite värmekrävande plantorna. Runt hela hotellet odlar vi också ätbara blommor som kommer till nytta både för öga och gom.


Vi har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågorna där vi ständigt söker nya vägar för att minska den påverkan som verksamheten ger på miljön, både genom den dagliga driften och genom långsiktiga strategiska beslut. Här är några av alla de projekt som genomförts för en mer hållbar framtid.


Då vi har många fantastiska matproducenter i närområdet, hittar ni lokala delikatesser och råvaror som vi använder oss av så mycket vi bara kan!

Observera att vi är ett kontantfritt hotell. Vi tar både kort och swish.