Påsk i restaurangen

Lunch eller trerätters påskmiddag. Vilket passar dig bäst? 


Påsklunch

Lördag och söndag - (påskafton och påskdagen) kl 12.00 - 14.30, dukar vi upp vår härliga påskbuffé.

Olika sorters hemlagade sillar samsas med rökt lax, ägghalvor, ostpajer och påsksallader. Det bjuds fram till viltkorvar och köttbullar, janssons frestelse, varm påskpaj och mycket mera.

Även desserterna finns framdukade på buffébordet.


Pris 385 kr. Barn under 12 år 195 kr.


Med hållbarheten som "rättesnöre" dukar vi upp årets buffé.

I praktiken innebär det allt på buffén dukas upp på mindre serveringsfat och skålar som byts ofta för att bibehålla fräschheten och hålla nere svinnet. Vi väljer också omsorgsfullt bland alla de goda rätter som finns i påsk, så att allt som blir över kan användas i andra delar av vår verksamhet, så som till hotellfrukostar, luncher och tillverkning av tillbehör. Vi vill inte slänga mat, utan använda varenda "smula" mat som finns kvar.


Trerätters Påskmiddag

Fredag 18 april, Lördag 19 april, Söndag 20 april
Serveras mellan kl 18.00 och 20.00.  

Släpp alla bestyr och kom till oss för en trerätters påskmiddag.

Att starta med:

* Grön sparrissoppa med friterat potatisbo och rödbetsgroddar
Laktos- och glutenfri
Varmrätt:

* Rödvinsmarinerad svensk dovhjort med potatisrisotto och honungsrostade morötter
Laktos- och glutenfri

Alternativt: Bakad spetskål med creme på vita bönor & rödbetsjuice, rostade solroskärnor och örtsås

Laktos- och glutenfri

Sött avslut:

* Breanäs rabarberdessert med spettkaka**, vaniljglass och grädde


Pris 585 kr. Barn under 12 år, halva priset.


Boka påsken här