Påsk i restaurangen

Lunchbuffé eller trerätters påskmiddag. Vilket passar dig bäst? 


"En kall & En varm" -
295 kr/pers

Till ditt bord serveras först en "buffé på tallrik" med "kallskuret". Sill, lax och rökt viltkött, ägghalvor, bröd och smör.

Då du avnjutit det kalla, dukar vi undan och tar in "den varma".
Klassisk janson, köttbullar och fritatta med fyllning. Prinskorv, fräsch potatissallad och mer därtill.



"En kall, En varm & en Dessert" -
349 kr/pers


Till ditt bord serveras först en "buffé på tallrik" med "kallskuret". Sill, lax och rökt viltkött, ägghalvor, bröd och smör.

Då du avnjutit det kalla, dukar vi undan och tar in "den varma".
Klassisk janson, köttbullar och fritatta med fyllning. Prinskorv, fräsch potatissallad och mer därtill.

Efter varmrätten (varmrätterna) tar vi in en desserttallrik till dig med ett sött avslut.


Trerätters Påskmiddag

Fredag 18 april, Lördag 19 april, Söndag 20 april
Serveras mellan kl 18.00 och 20.00.  

Släpp alla bestyr och kom till oss för en trerätters påskmiddag.
Kockens meny kommer att presenteras här närmre våren!



Boka påsken här