Lunch eller trerätters påskmiddag. Vilket passar dig bäst?
Påsklunch
Lördag och söndag - (påskafton och påskdagen) kl 12.00 - 14.30, dukar vi upp vår härliga påskbuffé.
Olika sorters hemlagade sillar samsas med rökt lax, ägghalvor, ostpajer och påsksallader. Det bjuds fram till viltkorvar och köttbullar, janssons frestelse, varm påskpaj och mycket mera.
Även desserterna finns framdukade på buffébordet.
Pris 385 kr. Barn under 12 år 195 kr.
Med hållbarheten som "rättesnöre" dukar vi upp årets buffé.
I praktiken innebär det allt på buffén dukas upp på mindre serveringsfat och skålar som byts ofta för att bibehålla fräschheten och hålla nere svinnet. Vi väljer också omsorgsfullt bland alla de goda rätter som finns i påsk, så att allt som blir över kan användas i andra delar av vår verksamhet, så som till hotellfrukostar, luncher och tillverkning av tillbehör. Vi vill inte slänga mat, utan använda varenda "smula" mat som finns kvar.