Konferensmaten


I vår restaurang Vilt & Vegetariskt serverar vi konferensmaten vid borden och kompletterar med en fräsch salladsbuffé för den som önskar. 
Precis som det låter serverar köket kött där djuren levt i det vilda och från fisk som simmat fritt i hav eller sjö. Vi att det är en skyldighet att vi värnar om att djuren levt så bra det bara går.
Vi försöker så långt det är praktiskt möjligt att använda oss av det närodlade och där produktionen av våra livsmedel har skett ekologiskt.

Senast 10 dagar innan ankomst behöver vi skriftligen få information om specialkost. 

Vårt mål är alltid att vara flexibla och serviceinriktade - men vid sent anmäld specialkost eller sena ändringar förbehåller vi oss rätten att debitera extra baserat på ökade kostnader. Se vår policy för specialkost här.

Köket tar alltid hänsyn till specialkostlistan vid framtagande av meny. Naturligtvis i kombination med önskemål från värden/arrangören.


Vi är med och bidrar till en bättre miljö!
Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten istället för förpackat vatten. 

Förpackat vatten kräver tillverkning och tunga transporter och orsakar onödiga utsläpp och avfall. Kranvatten är alltid lokalproducerat och distribueras i ledningar, vilket är mycket energisnålt. Att producera och leverera en liter förpackat vatten kräver minst 300 gånger mer energi än att tappa upp en liter vatten från kranen.

Tack för att ni är med och minskar vår miljöpåverkan.