Bor ni på hotellet och vill äta i vår restaurang? Kom ihåg att boka bord!
(Har ni bokat ett av våra hotellpaket eller på något av våra event, bokas bord automatiskt)
Menyn gäller även vardagar för dig som bokat ett hotellpaket med middag.
Grön sparrissoppa med friterat potatisbo och rödbetsgroddar
Laktos- och glutenfri
Burratine med basilikaolja och tomatsallad
Glutenfri
Vitvinskokta musslor med vitlök och persilja
Laktos- och glutenfri
Bakad spetskål med creme på vita bönor & rödbetsjuice, rostade solroskärnor och örtsås
Laktos- och glutenfri
Svensk grillost med sötpotatispuré, len rödbetsveluté* och bakade betor
Glutenfri
Stekt clarias från skånska gårdsfisk serveras med citron- och potatispuré, smörstekt mangold, vitvinssås och örtolja
Laktos- och glutenfri
Rödvinsmarinerad svensk dovhjort med potatisrisotto och honungsrostade morötter
Laktos- och glutenfri
Ytterfilé av vildsvin med citron- och potatispuré, karamelisserad lökchutney och smörstekt mangold.
Laktos- och glutenfri
Något sött att avsluta med
Breanäs rabarberdessert med spettkaka**, vaniljglass och grädde
Vitvinskokta päron med mint- och chokladpannacotta och chokladsmul
Laktosfri
Osttallrik med svenska delikatesser, hembakat fröknäcke och vår egen kvittenchutney med kvitten från Lönsboda
Enrätters - 365 kr
Tvårätters - 475 kr
Trerätters - 585 kr
* Velouté betyder sammetslen, tänk velour. Vår velouté är en sammetslen sås med rödvin.
** Spettekaka eller spettkaka (skånska: spiddekauga eller spiddekaga) är ett traditionellt skånskt bakverk och räknas som en skånsk specialitet. Huvudingredienserna är ägg, socker och potatismjöl. "Skånsk spettkaka" är ett geografiskt skyddat livsmedelsnamn inom EU; den måste alltså tillverkas i Skåne för att få bära namnet. Spettekakan gräddas med hjälp av ett roterande spett, vilket ger dess karaktäristiska form och textur. Den skånska spettekakan är en av ett antal "spettkakor" med snarlikt innehåll, utseende och tillverkningsmetod. Spettekakan serveras ofta vid festliga tillfällen som bröllop och högtider.